# 5. DominoChamp

DominoChamp, domino, online

Inleiding

DominoChamp is een online Domino website met een zeer breed aanbod aan diverse Domino spellen. Om te kunnen spelen op DominoChamp hoef je geen applicatie of dergelijke software te downloaden, je speelt op de browser van DominoChamp. Het enige wat je moet doen om te kunnen spelen is het gratis aanmaken van een spelers-account. Als je geregistreerd bent kun je direct in de lobby van DominoChamp een dergelijk spel uitkiezen naar jou smaak. Ook staat op de website vermeld wie de beste Domino-spelers zijn, die staan namelijk in de DominoChamp Player Hall of Fame.

Aanbod

Bij DominoChamp kun je een keuze maken uit; competities, diverse tafels en verschillende toernooien. Speel je competities, dan speel je één tegen één of een maximaal aantal van vier spelers. Bij toernooien gaat DominoChamp een stapje verder, je speelt dan tegen een groot aantal spelers om fantastische prijzen en geldbedragen. Dit soort toernooitjes vergen echter veel geduld en uithoudingsvermogen. Ook zul je zeer strategisch moeten spelen om ver in een dergelijk toernooi te komen, want alleen de eerste plaatst krijgt uitbetaald. Ook hebben wij de speciale VIP-Rooms in ons assortiment, deze zijn natuurlijk niet voor iedereen speelbaar.   

Software

DominoChamp heeft een zeer geavanceerd filter-systeem waarmee je op eenvoudige wijze een keuze kunt maken uit onze diverse Domino spellen. Er is geen specifiek softwareprogramma wat je moet downloaden om te kunnen spelen op DominoChamp. Het enige nadeel aan deze Domino website is dat het een cruciale stap niet goed heeft uitgewerkt. Bij spelen op de website kan het voorkomen dat je een beveiliging-risico vermelding krijgt. Je hoeft je dan echt geen zorgen te maken om virussen of dergelijke, dit komt omdat de website geen gebruik maakt van officieel goedgekeurde softwareprogramma`s.  

Beveiliging en Betaling

Bij DominoChamp respecteren ze de privacy van de bezoekers van hun website. DominoChamp heeft daarom ook een meer dan uitstekend privacybeleid dat word beveiligd door de modernste beveiligingstechnieken en algoritmes. Je account is dus zeer veilig. Je kunt bij DominoChamp ervoor kiezen om voor niets te spelen of tegen een geldbedrag. Wil je met echt geld gaan spelen dan zul je jouw account moeten crediteren. Dit doe je geheel snel en eenvoudig met gebruik van internetbankieren. Er zijn dan diverse betaalmethodes waaruit je kunt kiezen zoals; iDEAL, PayPal en verschillende Creditcards. Genoeg mogelijkheden dus om voor een leuke prijs Domino te spelen.