Over Anno Domino

Money, gaming, Money Gaming ,domino

Over de Anno Domino website

Een echt goede domino website was er online nog niet dus het werd eens tijd hiervoor. Zo simpel is het ontstaan van deze website eigenlijk te verklaren. Vandaar deze “speel domino website” met nieuws over (online) domino & leuke domino spellen om te spelen. Kortom, gewoon lekker plezier met het dominospel hebben! Deze site is samengesteld en wordt onderhouden door een 2-ledig team van specialisten in de online gaming branche en die beiden werken of verbonden zijn met de online spelletjes, gokkasten en poker alsmede de bijbehorende promotie industrie.

Naamstelling
“Anno” heeft als betekenis “tijd”of “in de tijd van” dit gecombineerd met “domino” verklaart al vrij eenvoudig de naam. Dit paste ook prima bij onze zienswijze dat het eens tijd was geworden voor een goede website omtrent  het gratis online spelen van het dominospel! De mensen die nog nooit van Domino hebben gehoord zijn namelijk zeer zeldzaam. En dan bestond er toch nog geen website over dit onderwerp...... Wie heeft nog nooit van domino gehoord? Vrijwel niemand want iedereen kent de leuke langwerpige dominostenen wel.

Enfin, hoe dan ook op Anno Domino.nl tref je alles aan wat je wilde weten over `the domino game` van de spelregels tot online speelbare domino spelletjes; kortom alles wat je op een site die volledig gewijdt is aan domino kunt verwachten!

We stellen het zeer op prijs als je ons via de contact pagina laat weten wat je van deze domino website denkt. Dit kan via onze contactpagina.