# 2. Dominoes Stars

DominoesStars,domino

Inleiding

DominoesStars is een pionier op het gebied van online Domino spellen. Spelers over de gehele wereld komen samen op DominoesStars om het tegen elkaar op te nemen. DominoesStars heeft op voortreffelijke wijze het spel omgetoverd in een gedigitaliseerde versie van Domino. Het uiterst realistische spel is zeer gebruiksvriendelijk en is toegankelijk voor iedereen die voorzien is van een snelle internetverbinding. Het doel van van DominoesStars is om een realistisch en leuk Domino spel te maken voor iedereen speelbaar is. En dat is ze naar mijn mening zeker gelukt.

Aanbod

Op DominoesStars kun je leren hoe je Domino daadwerkelijk moet spelen. Wij helpen je met het verbeteren van je speelstijl en leggen diverse strategieën uit. Je krijgt dit allemaal uitgelegd in diverse instructie filmpjes. Er handig dus voor beginners omtrent het spelen van online spellen. Bij DominoesStars kun je terecht als je wilt spelen tegen mensen over de hele wereld, voor het maken van nieuwe vrienden en het winnen van geldbedragen en fantastische prijzen. Alle spellen zijn zeer goed gefilterd en staan erg overzichtelijk weergegeven in de diverse Domino-rooms. Dit maakt het uitzoeken van het juiste Domino spel erg eenvoudig.   

Beveiliging

Beveiliging is een zeer belangrijk onderdeel bij DominoesStars, wij zorgen er namelijk voor dat al onze spelers data beveiligd zijn. Met behulp van de hoogste normen omtrent veiligheid, waaronder; een 128 bit SSL Protocol programma, een veilig login-systeem en een zeer beveiligd krediet overboeking-systeem. Bij DominoesStars hoef je je dus nooit zorgen te maken om de beveiliging, alles is tot in de puntjes perfect uitgewerkt.

Betaling

Bij DominoesStars kun je ervoor kiezen om gratis te spelen of voor echt geld. Als je ervoor kiest om met echt geld te gaan spelen op DominoesStars kun je gebruik maken van diverse internationale betaalmethodes. Denk maar aan creditcards en internetbankieren. Je kunt dan op vrij eenvoudige wijze krediet op je account zetten met gebruik van; PayPal, Neteller, Moneybookers en Wire Transfer. Als je nieuw bent op het gebied van online Domino, raden wij je echter aan om eerst zonder geld te spelen.

Software

DominoesStars is op dit moment de beste omtrent online Domino. Dit komt mede door gebruik van hun unieke software waar ze veel tijd en aandacht aan besteden. DominoesStars is namelijk continu bezig met het verbeteren van haar applicatie. Dus zoek je een Domino website waar je geheel gratis of voor een eventueel geldbedrag kunt spelen, dan hoef je niet langer meer verder te kijken.

Online Dominoes Game - Dominoes Stars