# 1. Zigiz Domino

Inleiding

Zigiz is een online spellen website met een zeer divers aanbod aan verschillende spelletjes. Domino is één van de nieuwste spellen van Zigiz. Domino word gezien als de nieuwste sensatie van online spellen. Online Domino word nu al vergeleken met online Poker, één van de meest gespeelde kans-spellen op het internet. Dit komt natuurlijk vooral omdat wereldwijd iedereen Domino weleens heeft gespeeld. Via de spellensite van Zigiz kun je dit spelletje natuurlijk ook spelen.

Aanbod

Zigiz heeft een uitgebreide aanbod aan spellen, sommige te spelen als toernooien en één-tegen-één. Er is 1 Domino variant aanwezig op de website van Ziggiz; namelijk een Draw variant die je in je eentje kunt spelen. Het is bij dit spel de bedoeling zo snel als mogelijk al je domino stenen weg te spelen. Je start iedere keer met 21 stenen, waarvan je er 6 in je hand krijgt. Je verdient iedere ronde punten met het aantal stenen dat over blijft op de stapel nadat je alle stenen in je hand hebt weg gespeeld. Indien het je niet lukt de stenen weg te spelen ben je af.

Betaling

Je kunt ervoor kiezen om met echt geld te spelen of geheel gratis met spelerspunten, aan jou de keus. Alhoewel het spelen van Domino het leukst is als je het voor een bedrag speelt. Als je ervoor kiest om met geld te spelen zul je een spelers-account bij Zigiz moeten aanmaken. Dit gaat geheel snel en eenvoudig. Eenmaal deze aangemaakt, dan zul je jouw account moeten crediteren met gebruik van internetbankieren. Hiervoor heb je diverse betaalmethodes ter beschikking zoals iDEAL en PayPal. Het erop zetten van geld gaat vrij eenvoudig en staat al binnen een paar seconden op je account.

Beveiliging

Daarnaast is de beveiliging van Zigiz ook van erg hoog niveau. Mede door de zeer uitstekende beveiligingstechnieken en algoritmes zul je je nooit zorgen hoeven te maken. Om te kunnen spelen op Zigiz heb je het softwareprogramma Java nodig. Kortom Zigiz is een super leuke website en heeft het online Domino-spel voor de Nederlandse speler een stuk makkelijker gemaakt. Je kunt het geheel makkelijk op de website spelen met gebruik van Java. Dus ben je opzoek naar een online Domino-spel of een andere leuke online game, dan is Zigiz de site voor jou.